top of page

CÉGÜNKRŐL

A MOBIL A.R.T. Irodabútor Kft 1994-es cégalapítását követően kiemelkedő hangsúlyt fektet az ügyfelei maradéktalan, professzionális kiszolgálására.

Az általa forgalmazott termékekhez nyújtott szolgáltatásokkal, munkatársaink szakértelmével támogatjuk Megrendelőink egyedi igényeinek, elképzeléseinek megvalósulását. Gondosan válogatott termékpalettánk elemei, ár-érték arányának és a magas minőségi kategóriájának köszönhetően minden ügyfelünknek megoldást tudunk biztosítani az innovatív terek kialakításában. 

 

Cégünk a belsőépítészeti kivitelezések terén is meghatározó szerepet tölt be a hazai piacon, belföldi és nemzetközi munkái során elért sikereknek köszönhetően.

 

Alap filozófiánk szerint, szakterületünkkel kapcsolatos szolgáltatások teljes körét kiemelkedő ügyfélközpontú szemléletünkkel kezeljük, a tervezéstől, kulcsrakész átadásig menedzseljük munkáinkat.

 

Ennek köszönhetően az elmúlt évtizedben számos kiemelkedő referenciával gazdagítottuk portfolióinkat.

 

Partnereink között tudhatjuk az ország vezető magyar és multinacionális cégeinek és a bankszektor kiemelkedő szereplőinek jelentős részét. Ezzel párhuzamosan a kis- és középvállatok enteriőreinek kialakításában is jeleskedtünk, így alakultak ki az évtizedekre visszanyúló partnerkapcsolataink.

 

Bemutatótermünkben reprezentatív körülmények között fogadjuk meglévő és jövendő ügyfeleinket, álmaik megvalósítása érdekében.

Kép1.jpg
bottom of page